El curs de Reflexologia és de caràcter modular i conté Reflexologia podal, de la mà, diverses Reflexologies corporals i metamòrfica.

Formació » Reflexologia

Durada

6 mesos

Format

· format clàssic o presencial
· format semipresencial / online sincrònic
· format semipresencial / online asincrònic

Inici

*Setembre 2021

**Qualsevol moment de l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

ACUPUNTURA

QUÈ ÉS LA REFLEXOLOGIA?

La reflexologia és una teràpia basada en l’existència de zones als peus, les mans i en altres àrees del cos, que reflecteixen l’estat de tot l’organisme, en particular de les glàndules i els òrgans. Aquest mètode proposa que podem estimular el poder curatiu del cos i incidir en una part afectada, fent massatges a alguna de les seves àrees reflexes, especialment les ubicades als peus.

ELS NOSTRES CURSOS DE REFLEXOLOGIA

En Narayana, ens hem esforçat per preparar un format de dinàmic, precís, pràctic, d’acord amb els temps que vivim, és a dir que cobreixi una important gamma de necessitats del practicant modern.

L’èmfasi està en que adquireixis un significatiu nivell en l’aplicació pràctica de la reflexologia. Així representa un curs molt útil per a aquells que vulguin acoblar-lo a la seva cabina, o per als que simplement ho vulguin fer servir a nivell aficionat.

Els nostres cursos es realitzen en cap de setmana a la nostra seu de Vilafranca del Penedès i tant els horaris com les dates deuen consultar-se específicament, ja sigui per telèfon o passant pel nostre centre.

Els dos cursos de què disposem són:

  • Tècnic bàsic de reflexologia.
  • Diplomat com a Tècnic professional de reflexologia.
TELÈFONS D’INFORMACIÓ
ESCRIU-NOS

Error: Contact form not found.

Aprén acupuntura a Narayana

PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
què estudiaràs a cada curs

TEMARI

Durada 6 mesos.

En el nostre curs es proporcionen els diferents mapes cartogràfics per aprendre a localitzar i tractar al peu, els diferents sistemes de l’organisme, l’aparell locomotor, els òrgans dels sentits, l’aparell reproductor, el cor i sistema circulatori, el sistema limfàtic, el sistema nerviós i l’endocrí. Per tant s’adquireix tots els coneixements de les zones reflexològiques, com localitzar-les, com palpar i que maniobres es poden realitzar en elles.

En aquest nivell l’alumne aprèn la metodologia completa per poder realitzar el massatge reflexològic als peus.

Es fa una breu introducció a la història i a les diferents tendències. S’explica quina és la idea holística d’aquesta teràpia.

S’ensenya a realitza un seguiment o historial personal dels pacients, els beneficis i la contraindicacions, la complementarietat amb altres teràpies, el temps del tractament i la periodicitat, així com la valoració mitjançant la palpació de la zona podal.

Ensenyem a diferenciar entre un problema físic propi del peu d’un signe reflexològic i un cop assolit aquest mostrem la forma d’interpretar aquests signes i símptomes de les zones reflexes.

Posem especial èmfasi en ensenyar com afavorir la connexió entre terapeuta i pacient, és a dir que ensenyem com establir i afavorir vincles de confiança entre tots dos i com desenvolupar una connexió empàtica.

Quatre mesos més, a més dels de Tècnic bàsic de reflexologia.

En aquest nivell s’aprenen tot un seguit de tècniques complementàries o substitutòries de la reflexologia podal, la idea és dotar l’alumne d’eines suficients per poder abastar un important ventall de possibilitats.

Amb aquesta finalitat s’aprenen La reflexologia de la mà, la reflexologia facial, la reflexologia abdominal, entre d’altres. De la mateixa manera que passava amb el nivell bàsic, en aquest nivell s’ensenya la cartografia, com localitzar els punts equivalents als diferents sistemes, com distingir-los, la metodologia de treball, etc. Aprendre aquestes tècniques pot ajudar al terapeuta en la seva aplicació del massatge reflexològic, especialment quan per diversos motius el receptor no pugui o no vulgui, rebre el massatge en els peus.

A més s’aprèn la tècnica de massatge metamòrfic, basat en la reflexologia, que proposa una manera fàcil i funcional per alliberar estancaments emocionals. D’aquesta tècnica aprendràs com alliberar-se de patrons adquirits a nivell prenatal (període de gestació)

En adquirir aquest nivell l’alumne pot aprendre a estimular el poder curatiu innat en els individus tant a nivell físic, com mental / emocional.

el nostre equip

PROFESSORAT

×