ACUPUNTURA ESTÈTICA

El binomi “acupuntura i estètica” és una formulació relativament recent basada en la pràctica d’una extensió cosmètica de forma terapèutica. Existeix un mètode per envellir la pell facial que no requereix de dolor, inflamació ni obliga el pacient a estar una temporada allunyat de la societat: l’acupuntura.

El rostre és la nostre millor carta de presentació i ens aporta tanta informació que en Medicina Tradicional Xinesa es pot fer un diagnòstic corporal complet a través de la informació que proporciona la cara. L’acupuntura ajuda a la regeneració i a la revitalització de cèl·lules, així com també a l’atenuació de les línees cutànies i de les bosses palpebrals dels ulls, aportant d’aquesta manera més vitalitat al rostre i eliminant o millorant arrugues.

ACUPUNTURA PER APRIMAR-SE

L’acupuntura és una tècnica que es pot utilitzar per a perdre pes ja que ajuda al control de la gana i de l’ansietat per menjar i estimula el sistema digestiu. Mitjançant la inserció d’agulles a punts específics del cos s’alliberen endorfines, la qual cosa té un impacte calmant i relaxant ja que ajuda a resoldre les sensacions d’estrès, ansietat i frustració que poden dur a menjar amb excés. Les endorfines afecten el sistema digestiu i hormonal, de manera que l’acupuntura ajuda a equilibrar els dos sistemes fonamentals per aprimar-se: el metabolisme i la força de voluntat.

Per tal d’aconseguir una major eficàcia el tractament hauria d’anar acompanyat d’una dieta sana, alta en fibra i baixa en grasses, amb quantitats moderades d’hidrats de carboni de baixa densitat i proteïnes no grasses.

×