Suau i personal, busca el desenvolupament de tots els aspectes físic, emocional, mental i espiritual, alliberant així la capacitat latent per complir amb el potencial més elevat.

La pràctica del purna ioga està basada en la idea de ioga integral de Aurobindo, per a un desenvolupament de tots els aspectes físic, emocional, mental i espiritual, alliberant així la capacitat latent per complir amb el potencial més elevat. La seva pràctica es basa en quatre pilars fonamentals:

• Asanes: que són posicions corporals mantingudes, que produeixen uns efectes concrets sobre el cos físic i també sobre el cos energètic. En Narayana utilitzem posicions assequibles per a tots els públics, adaptant-les a les necessitats de cadascú.

• Pranayanamas: són tècniques respiratòries, que permeten a la persona curar el seu cos i la seva ment. En Narayana utilitzem algunes que ajuden a netejar la nostra ment, els pulmons, altres que ens purifiquen a nivell psíquic, d’altres que ajuden a la concentració i memòria, fins i tot algunes que ajuden a augmentar el poder personal.

• Relaxació: aprendre a relaxar-se és vital per integrar les diverses pràctiques que es realitzen durant la sessió, de manera que posem especial èmfasi en això.

• Meditació: durant la practica, ensenyem a la persona a estar en un estat meditatiu, en un mindfulness en acció, a més d’implementar amb practiques de meditació concretes.

El purna ioga pot utilitzar-se com una forma de mantenir el cos més sa, com una manera de créixer personal i espiritualment, o com una forma sintonitzar amb l’estat de calma implícit en tots nosaltres.

×