Intens i bastant físic, enllaça de forma fluida respiració i asanes, organitzades de manera especial, per adquirir, flexibilitat, resistència i força, alhora que connexió amb un mateix.

VINYASA IOGA

Sense oblidar el missatge principal del ioga, que és la idea d’una connexió íntima amb es si mateix, Vinyasa Ioga és una modalitat més exigent físicament, respecte a les que estem acostumats a classes d’asanas, sol·licitant al practicant no només posicions que reclamen estiraments musculars sinó també postures que demanen força/resistència, és a dir que el practicant ha de mantenir durant un temps un nivell de força determinada. El que afavorir molt la salut general, la longevitat i la qualitat de vida.

Un altre factor, típic del Vinyasa Ioga que ensenyem a Narayana, és la transició entre posició i posició, tenint cura que hi hagi una harmonia, que no trenqui l’actitud que el practicant ha de mantenir i que afavoreixi la integració de les diferents posicions, harmonitzant així la nostra ment.

Finalment el Vinyasa Ioga que practiquem al Narayana, està vinculat a una respiració concreta anomenada ujjayi, denominada la respiració de la victòria que aporta pau i tranquil·litat mental, alhora que augmenta l’energia del practicant, fent baixar l’ansietat i l’estrès.

En ser més dinàmic i exigent a nivell físic és ideal per a persones que busquen una activitat una mica més moguda que una classe de ioga clàssic, alhora que volen obtenir els beneficis del ioga clàssic.

×