Molt jove vaig sentir la necessitat de fugir de la meva terra per trobar-me a mi mateixa. Potser estava escapant de les ferides per trobar cura en altres llocs. Durant 20 anys he estat donant voltes per diferents llocs del món que m’han donat eines de sanació i tants aprenentatges que vaig sentir la crida a compartir-los amb altres. He passat per tallers de tantra, formacions en parteria, teràpies relacionals, medicines naturals i viatges transpersonals. Els meus propis embarassos, parts, postparts i criances juntament amb les relacions de parella han estat la feina més profunda i definitivament interminable però apassionant que m’inspira en cada acompanyament. En aquest camí vaig tenir la gran sort de trobar-me amb dones veteranes amb més camí que jo, que em van donar la mà i això és el que avui també vinc a oferir.

Avui torno a casa. Sóc la que sóc gràcies a les ferides i la cura elles m’han fet trobar a la meva pròpia llar interior. Sento que per primera vegada vull i puc ser jo mateixa a la terra que em va veure néixer i compartir el que sóc i el que tinc per trobar lliurement la meva gent. Estic preparada per a la tornada perquè el cor s’ha obert a prendre el passat i rebre el regal del present.

M’entrego amb tot el que porto per posar-ho al servei de qui ho pugui necessitar.

 

Formació

 • Terapeuta relacional formada a Gestalt, Tantra, Codependència i integració del nen/a ferit/da en les relacions d’intimitat, Constel·lacions familiars i sistèmiques, Psicologia transpersonal i Educació viva.
 • Formada en Reflexologia, Acupuntura, Shiatsu, Dansa, Tantra, Massatge per a embarassades, Massatge tàntric amb sanació sexual per a dones.
 • Especialitzada en sexualitat, abús i dol.

Formada com a partera tradicional, doula, assessora de lactància.

 

El que ofereixo

La meva manera de treballar és obrint un espai de confiança, seguretat i intimitat perquè al teu ritme anem trobant els passos adequats que ens permetin abordar les ferides i descobrir la teva capacitat pròpia de gestionar-les. Et dono la mà perquè puguis conèixer-te en un camp amorós i lliure de judicis que et permetrà aprofundir en la primera relació de la teva vida, que és amb tu mateix. Això et porta a un lloc de més llibertat i consciència per crear relacions més sanes amb els qui t’envolten. Ababraçarem el regal de les memòries corporals, donant atenció a totes les teves sensacions per percebre totes aquestes veritats guardades que demanen ser escoltades.

 • Ofereixo sessions individuals, de parella i familiars.
 • Sessions d’acompanyament de dol (mort, separació, canvi de casa, de feina, etc.)
 • Estic al servei de la vida com a doula, guardiana de l’embaràs i postpart.
 • Preparació per al part amb tallers per a parelles embarassades on abordem tot allò que serveix mirar abans de lliurar-se al misteriós llindar del part.
 • Cercles de postpart i de criança, on creem la tribu que ens sosté i acompanya en aquest gran viatge de la pamaternitat.
 • Assessora de lactància i acompanyament en criança.
 • Tallers grupals de tantra, sexualitat sagrada, amor i intimitat, codependència, relació de parella, tacte conscient.
 • Sessions corporals individuals de massatge terapèutic integral amb energia, vibració i veu.
 • Massatge tàntric amb sanació sexual per a dones.
 • Massatge per a embarassades.
×