Ja de molt jove vaig sentir una inquietud, una intuïció, una necessitat de comprendre, que em va empènyer a començar a meditar de manera autodidacta als 12 anys, gràcies a un llibre que explicava detalladament com fer-ho. Aquestes pràctiques van fer que tot fos diferent per a mi, no obstant, no vaig trobar respostes fins anys després, el 1986 vaig començar el camí cap a un estil de vida més natural i d’autoconeixement, que m’ha fet veure que salut i creixement personal van units, el cos, la ment i l’esperit formen part d’un tot, i qualsevol cosa que passa en una d’aquestes parts, afecta la curta o la llarga les altres parts. Entenc el cor com l’espai on reposen els bons sentiments que permeten percebre la pròpia naturalesa i amb els cors dels altres, és el motor de la pròpia sanació i de connexió, si ens allunyem de la calidesa d’aquest espai potser en tinguem molt, però mai no ens sadollarem.

Amb més de 30 anys d’experiència com a docent en teràpies naturals i de creixement personal, actualment et puc ajudar com: Acupuntor; acompanyant psicoterapeuta en diferents processos de conscienciació personal, alliberament de traumes i reajustament emocional; Shiatsu terapeuta; monitor de Hatha, Vinyasa, Karma i Chamanic Ioga; monitor de meditació; creador del sistema Shiatsu Netsu; Naturapata; monitor de cursos de desenvolupament de la consciència personal, desenvolupament espiritual i autoconeixement, amb recessos grupals i sessions individuals.

He escrit, coordinat i publicat per a l’editorial planeta, el curs d’instructor de ioga i el curs de Reflexologia, a més de participar en com a escriptor al curs de Pilates. Participo usualment en conferències i publicacions en diferents revistes, i també he participat en diverses Televisions i ràdios.

Si he pogut arribar fins aquí ha estat sens dubte gràcies als meus mestres a qui tinc un especial agraïments, Jose Mir (Fassman), Tomàs Gumi, Jaume Chalamanc, Bikkau Karavica, Hideo Asai, Dhiravamsa, Giovanni Maciocia, Montse Garcia, Stephen Birch , Li ping. Tampoc puc oblidar els que m’ha acompanyat i recolzat durant aquests anys, la meva família, amics i col·laboradors, Anna Bigaire, Mercè Juncosa, Anna Juncosa, Marcel Juncosa, Meritxell Perez, Mar Garcia, Gurujiwan, Albert M., Robert Picot, Silvia Montserrat, Maria Cinta Salom, Anna Llorenç, Jordi Marçal, Cessar Rincon, Raquel Castillero, Bel Casals, Ruben Dario, Carmen Rincon, Oriol Oliva.

×