El meu nom és Robert Picot i em dedico a les teràpies manuals des del 2010. De vegades soc fisioterapeuta, altres soc osteòpata, encara que la majoria del temps soc totes dues.

Ambdues disciplines em proporcionen un gran nombre de tècniques i perspectives que em permeten personalitzar el tractament a allò que necessita cada pacient. De manera que pugui rebre una bona atenció qualsevol persona de qualsevol edat i per a un gran nombre de patologies.

A més, soc instructor de ioga i imparteixo classes en la formació d’Instructor de Ioga.

Recentment també he afegit l’acupuntura entre les meves disciplines, cosa que em permet augmentar una perspectiva més àmplia les meves teràpies.

A nivell personal cal destacar que el petit Robert de 4 anys ja es volia dedicar a la medicina i no va ser fins als 15 anys que vaig decidir que volia estudiar fisioteràpia. El canvi va ser gràcies a un magnífic fisioterapeuta que va saber com tractar-me una lesió de genolls.

Des del meu punt de vista, crec imprescindible que els meus pacients siguin protagonistes del seu propi tractament i no pas un simple testimoni presencial. Per això sempre procuro que el pacient sàpiga en tot moment què és el que li passa i quin tractament rebrà. A més, indicar unes pautes per realitzar entre les sessions, com poden ser algun consell dietètic, exercicis o estiraments.

×