FORMACIÓ

Acupuntura mètode Shiatsu Netsu

Es tracta d’un curs amb moltes eines, molt pràctic, on es posa un èmfasi especial en la utilització de l’acupuntura des del cor.

Instructor de ioga

És la formació oficial, amb el qual s’obté superant les diferents proves el certificat de professionalitat expedit pel ministeri (ROPEC), sense necessitat d’exàmens posteriors en altres centres o entitats. El que permet impartir classes de ioga a tot el territori espanyol.

Tècnic bàsic de Shiatsu

Amb aquest curs s’adquireixen totes les habilitats necessàries per a la utilització del Shiatsu Netsi Osteopàtic, basat en el sistema Namikosi, a més de potenciar el propi creixement personal.

Tècnic professional de Shiatsu

En aquest curs s’aprenen tres linies diferents de l’aplicació de Shiatsu i es potencia el creixement personal dels practicants.

Reflexologia

Es tracta d’un curs ple de diferents formes d’aplicació de la reflexologia, als peus, a les mans, a la cara, al cos, a l’orella, a més de la tècnica metamòrfica i introducció a la iridologia.

Netsu

En aquest curs s’aprèn una tècnica de fricció mitjançant uns escalfadors d’encens, basada en el mètode japonès Ito Thermie.

Flors de Bach

Curs especialment pràctic, en el qual es veuen els set grups florals de Bach i totes les essències florals.

Acupuntura xinesa

S’aprèn la utilització de l’acupuntura des de la perspectiva clàssica xinesa. És un curs especialment pràctic, on es posa un èmfasi especial en la correcta aplicació de les diferents tècniques acupunturals.

Quiromasaje

És un curs on s’aprèn una de les tècniques més utilitzades a occident, mitjançant mètodes molt pràctics comprovats, per a un fàcil aprenentatge.

×