Curs especialment pràctic, en el qual es veuen els set grups florals de Bach i totes les essències florals.

Formació » Flors de Bach

Durada

8 Trobades

Format

Presencial

Inici

Diverses dates durant l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

FLORS DE BACH

QUÈ SÓN LES FLORS DE BACH?

Imagina que despunta  l’alba, és primavera, camines a poc a poc pel camp seguint un corriol que discorre entre arbres.  Imagina que ha plogut però, ara, brilla el sol. Tots els arbres estan mullats, les seves fulles i les seves flors brillen reflectint la llum del sol.Imagina com cada gota de pluja que contenen les flors (per efecte dels raigs solars) atrapa la vibració de la flor i es converteix en un elixir sanador d’emocions. Això són les Flors de Bach, una energia vibracional capaç d’equilibrar emocions.

El Dr Edward Bach (1886-1936) va observar, en ell mateix i en altres persones, el comportament de 38 elixirs florals, segons la seva vibració emocional. Les va classificar en set grups: per la por, la incertesa, la manca d’interès, la soledat, els hipersensibles, l’abatiment i la preocupació pels altres. Et sonen oi? Són estats emocionals comuns a tot el mortal, dic bé, doncs ajuden els éssers humans, però també als animals i les plantes.

El propi Dr Bach imaginava que, algun dia, en totes les llars hauria una farmaciola amb elixirs florals, evitant així que les emocions en desequilibri es transformaran en malaltia.

En aquest curs abordarem l’aprenentatge dels elixirs florals de manera completament experiencial, des de la comprensió profunda de les emocions i de com es mouen en mi. Per després, poder entendre els diferents arquetips associats a cada flor i identificar-los en casos reals.

TELÈFONS D’INFORMACIÓ
ESCRIU-NOS

  Aprén Netsu amb Narayana

  PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

  És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
  És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
  És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional.
  És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
  És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
  És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
  què estudiaràs a cada curs

  TEMARI

  Inclouria als individus instintius, mecanicistes on predominen el centre instintiu o motor i seria el grup de les pors.

  Inclouria als individus emocionals que es mouen en el món de les emocions inferiors, de les passions i dels desitjos animals i seria el grup de la ignorància.

  Inclouria l’individu intel.lectual que està raonant tot el dia, tota la seva vida, que fonamenta totes les seves activitats exclusivament en el centre intel.lectual i seria el grup dels que estan completament projectats.

  El Dr Bach, persona mística, molt bé podria referir-se al individu del Grup IV com aquell que està a punt per entrar en el camí dels éssers humans del Grup V. Inclouria als individus que estan en procés d’equilibrar els seus tres centres i seria el grup dels que han d’aprendre a escoltar (entenent per escoltar SER i ESTAR).

  Englobaria als individus que capten les formes subtils de la natura, incloent la seva pròpia, saben i coneixen que això ha de ser així i seria el grup dels que han d’aprendre a no negar la realitat del que és evident.

  Aquí inclouríem a aquells que s’han trobat amb algun obstacle que creuen insalvable, o que es troben en un moment de debilitat, seria el grup dels que han començat la feina però creuen que no poden acabar-lo. Tots nosaltres tindrem l’ajuda de les essències per concloure el que comencem.

  Estaria definit pels individus que coneixen on estan els seus límits, que volen ajudar a la humanitat per avançar cap a la META, seria el grup dels que han desenvolupat la virtut oposada al defecte i que tenen l’opció d’aconseguir l’íntima realització del Ser Hi ha més èxit en la vida?

  el nostre equip

  PROFESSORAT

  ×