Formació » Quiromasaje

Durada

1 any

Format

Pràctiques presencials i teòrica online

Inici

Octubre o qualsevol moment de l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

Quiromassatje

QUE ÉS EL QUIROMASSATGE

El quiromassatge és una de les teràpies més conegudes i utilitzades a occident, consisteix a aplicar una sèrie de manipulacions en els teixits tous, utilitzant com a úniques eines les mans.

Ja a la Grècia clàssica, a l’antic Egipte, i a l’Índia vedica, els massatges s’entenien com una manera de mantenir i restaurar la salut, i com veiem ha perdurat fins als nostres dies.

EL NOSTRE CURS DE QUIROMASSATGE

Com que la majoria dels nostres cursos és de caràcter molt pràctic, perquè entenem que és fonamental que aprenguis a realitzar les diferents aplicacions correctament.

QUI POT REALITZAR EL CURS I A QUI VA DIRIGIT?

Pot realitzar el curs qualsevol persona amb coneixements previs o sense.

Representa un complement perfecte per a aquelles persones que estiguin pensant a dedicar-se a alguna professió alternativa, o bé per ampliar l’oferta terapèutica de la seva consulta, o també per a aquelles persones que vulguin cuidar-se a si mateix i tenir cura de les persones properes.

La nostra dilatada experiència en aquest curs, més de 30 anys, ens ha permès crear un sistema, dinàmic, pràctic i divertit, alhora que profund i rigorós, en el qual, seguint les pautes, establertes, l’alumne va assumint els coneixements de manera gradual, fins a obtenir capacitacions per exercir el Quiromassatge com una professió.

CONTINGUTS DEL CURS

De forma general el curs està compost per Història del massatge, anatomia i fisiologia, elements que calen per fer un massatge, qualitats del terapeuta, manipulacions, sessió de massatge, seqüència de massatge general i seqüències de massatge específic, efectes de les diferents aplicacions , aplicacions en decúbit supí i en decúbit pron, anamnesi, moviments recuperadors i estructura del massatge respecte a les diferents afeccions o patologies.

A més, el nostre curs té un important suport teòric, amb explicacions de les darreres teories, mètodes i formes de realitzar els tractaments, explicacions de com construir un espai terapèutic, psicologia aplicada al camp del Quiromassatge, així com consells per a la prevenció de riscos laborals a la professió de Quiromassatgista.

Tots els alumnes disposen del suport i contingut del campus virtual, amb continguts teòrics ampliats, vídeos explicatius de les pràctiques i alguns conceptes teòrics, àudios com a suport. A més, tots els nostres alumnes disposen d’un fòrum per fer consultes, compartir experiències, visionar vídeos, escoltar àudios, etc.

CAPACITATS QUE S’OBTENEN AL NOSTRE CURS:
 • Realitzar un massatge complet general
 • Realitzar manipulacions específiques per a diferents zones.
 • Avalueu l’estat del cos mitjançant la palpació.
 • Utilitzar tècniques d’estimulació o sedació en funció de la necessitat del receptor.
 • Tractar diferents afeccions mitjançant el Quiromassatge.
TELÉFONOS DE INFORMACIÓN
ESCRÍBENOS

  Aprèn Quiromassatge al Narayana

  PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

  És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
  És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
  És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
  És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
  És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
  És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
  el nostre equip

  PROFESSORAT

  ×