Formació » Reflexologia

Durada

1 any

Format

Pràctiques presencials i teòrica online

Inici

Octubre o qualsevol moment de l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

REFLEXOLOGIA

QUÈ ÉS LA REFLEXOLOGIA?

La reflexologia és una teràpia natural, de poc més de cent anys d’història, els efectes de la qual s’han pogut comprovar empíricament, consisteix en l’aplicació d’un estímul mecànic (massatge) en unes zones concretes, les quals actuen com a reflex del cos en general i en particular dels òrgans i glàndules. Aquestes manipulacions tenen com a finalitat estimular el propi cos perquè aquest produeixi reaccions que afavoreixin l’homeòstasi en general, a més d’alleujar, millorar o solucionar alguns símptomes.

Com a teràpia natural es regeix pels seus mateixos axiomes: representativitat i organització, naturalesa com a principi harmonitzador, vitalisme, ritme, reequilibri, homeòstasi, bipolaritat, cos i ment són un, herència i transformació, força curativa de la benevolència.

EL NOSTRE CURS DE REFLEXOLOGIA

L’important ets tu i a Narayana ens hem esforçat perquè puguis gaudir d’un curs dinàmic, integrat i completament pràctic, aportant múltiples eines des del començament i seguint una metodologia didàctica actualitzada als nostres temps.

QUI POT REALITZAR EL CURS I A QUI VA DIRIGIT

Qualsevol persona amb coneixements previs o sense, que vulgui utilitzar la reflexologia com a eina terapèutica en la seva consulta i/o com una forma de cuidar-se a si mateix i cuidar les persones properes.

La nostra dilatada experiència en aquest curs, més de 30 anys, ens ha permès crear un sistema, dinàmic, pràctic i divertit, alhora que profund i rigorós, en què seguint les pautes, establertes, l’alumne, va assumint els coneixements de forma gradual, fins a obtenir capacitacions per exercir la reflexologia com una professió.

Com que el curs té moltes eines, té sens dubte, especial interès per a aquelles persones que desitgen incrementar la seva oferta terapèutica en la seva consulta o millorar-ne el currículum.

CONTINGUTS DEL CURS

Els continguts del nostre curs són els mateixos, independentment que el format sigui presencial o online. De forma general el nostre curs de reflexologia està compost per la reflexologia del peu, de la mà, del tronc i esquena, de la cara, auriculoteràpia, la tècnica metamòrfica i una introducció al diagnòstic per l’iris.

En totes aquestes tècniques s’aprenen les indicacions i contraindicacions, un mapa detallat dels punts o àrees reflectides de cada zona, l’anatomia de cadascuna d’aquestes zones, així com els seus problemes o malalties més comunes, la forma precisa de fer una valoració de la salut mitjançant elles i especialment la forma correcta de fer massatges (excepte l’iris que només s’observa). Dins l’apartat de massatge s’explica una seqüència general i seqüències concretes, així com tractaments específics. Situem també la reflexologia dins la ideologia naturista. A més, el nostre curs té un important suport teòric, amb explicacions de les últimes teories, mètodes i maneres de realitzar els tractaments, explicacions de com construir un espai terapèutic, psicologia aplicada al camp de la reflexologia, així com consells per a la prevenció de riscos laborals a la professió reflexològica.

Tots els alumnes disposen del suport i contingut del campus virtual, amb continguts teòrics ampliats, vídeos explicatius de les pràctiques i alguns conceptes teòrics, àudios com a suport. A més, tots els nostres alumnes disposen d’un fòrum per fer consultes, compartir experiències, visionar vídeos, escoltar àudios, etc.

Capacitats que s’obtenen al nostre curs:
• Localitzar els punts o àrees reflectides a les diferents zones.
• Manipular de forma general aquestes zones reflectides
• Avaluar l’estat del cos mitjançant la palpació de les diferents zones.
• Estimular punts, àrees i circuits determinats per ajudar a restablir, alleujar, millorar o mantenir la salut.
• Tractar diferents afeccions mitjançant la reflexologia.

TELÈFONS D’INFORMACIÓ
ESCRIU-NOS

  Aprén Reflexologia al Narayana

  PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

  És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
  És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
  És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
  És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
  És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
  És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
  el nostre equip

  PROFESSORAT

  ×