Formació » Tècnic bàsic de Shiatsu

Durada

1 any acadèmic

Format

Pràctiques presencials i teòrica online

Inici

Octubre o qualsevol moment de l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

SHIATSU NETSU OSTEOPÀTIC

En aquest curs s’aprèn a tractar de manera holística l’individu, mitjançant una metodologia a base d’un tractament global amb pressions (Shiatsu) i aplicació especifica de calor (Netsu), que estimula el sistema locomotor, el sistema nerviós, el sistema limfàtic, el sistema endocrí, etc.

A poc a poc el practicant és capaç de realitzar una valoració de l’estructura musculoesquelètica i una anàlisi de cada zona corporal, això li permet dur a terme un tractament que incideix, faborablemente, en l’equilibri de la salut del receptor.

L’estudiant, a més dels coneixements d’anatomia necessaris, aprèn tècniques per calmar i centrar la seva ment i adquireix la sensibilitat necessària per connectar amb el pacient, posant en pràctica l’essència fonamental del Shiatsu Netsu, basada en el respecte, la amabilitat i la comprensió. Gràcies a aquest sistema, el futur terapeuta progressa, tant a nivell terapèutic, amb una eina integral, com a nivell personal, augmentant la seva autorealització i millorant la seva vida quotidiana.

Amb aquest curs l’estudiant estableix de forma sòlida els fonaments de la tècnica, i realitza les pràctiques necessàries que permeten adquirir la capacitat d’aplicar el Shiatsu Netsu, de tal manera que la persona que rebi aquesta tècnica trobi un autèntic benefici.

Un cop finalitzat aquest curs, podràs accedir, al curs superior de Shiatsu Netsu Emocional, considerat com l’art del massatge, que ajuda a comprendre, regular i alliberar les emocions.

Té una durada d’un any acadèmic.

QUI POT FORMAR-SE EN SHIATSU NETSU OSTEOPÀTIC?

Qualsevol persona que vulgui formar a nivell professional o simplement per a si mateix, com a creixement personal, tinguin o no tinguin formació prèvia en tècniques de massatge o coneixements en diferents teràpies

FORMAT PROFESSIONAL

Aquest format està destinat a aquelles persones que volen dedicar-se professionalment, per a això cal passar satisfactòriament les diferents proves.

FORMAT FAMILIAR O D’AUTODESENVOLUPAMENT

En aquest format no hi ha exigències acadèmiques i està destinat a persones que vulguin entrar en contacte amb elles mateixes i aplicar les tècniques apreses al seu entorn més pròxim.

ES POT CANVIAR D’UN FORMAT A UN ALTRE?

Efectivament en qualsevol moment del curs es pot optar per canviar del format professional al familiar o del familiar al professional.

SERÉ CAPAÇ DE SEGUIR LES CLASSES?

Més de 20 anys formant ens han permès dissenyar una dinàmica pedagògica, compatible amb la vostra pròpia feina, centrada en la continuïtat i no en grans dificultats acadèmiques. Si segueixes les nostres pautes, obtindràs els coneixements necessaris per seguir satisfactòriament tot el curs.

TELÈFONS D’INFORMACIÓ
ESCRIU-NOS

  Aprén Shiatsu Netsu a Narayana

  PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

  És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
  És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
  És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
  És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
  És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
  És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
  què estudiaràs a cada curs

  TEMARI

  CURS SHIATSU NETSU OSTEOPÀTIC

  Basat en el sistema Namikoshi. Un problema es mostra amb uns símptomes determinats i tractant aquests alleugem o solucionem el problema que els causa.
  L’estudiant estableix de manera sòlida les bases de la tècnica i realitza les pràctiques necessàries que permeten l’aplicació de Shiatsu Netsu osteopàtic. Arribant a assolir una destresa de mans òptima.

  La durada del curs és d’un any acadèmic. Es realitzarà un cap de setmana al mes (dissabtes de 15.30 a 21.30, diumenges de 9.00 a 15.00h.).

  Part teòrica: Anatomia de l’aparell locomotor. Visió oriental de l’home. Introducció a la Medicina Tradicional Oriental. Ritme i durada de les sessions. Indicacions i contraindicacions. Shiatsu Netsu com a mitjà preventiu. Iniciació a l’anamnesi …

  Part pràctica: Punts Aze. Estudi del dolor. Localització de punts miofacials. Aplicació de Shiatsu-Netsu per: col·lectius amb necessitats especials embarassades, nens i nadons … La calor, estímuls mecànics fricció i pressió. Acte-Shiatsu i auto-Netsu. Higiene postural. Mindfulness. Susokuan (aquietar la ment) …

  Suport virtual per a consultes d’investigació, dubtes i proves.

  Pràctiques tutelades o pràctiques convalidades.

  Avaluació continuada amb proves mensuals i una prova final.

  Un cop complerts tots els requisits, s’expedeix un diploma tècnic bàsic de Shiatsu Netsu.

  el nostre equip

  PROFESSORAT

  ×