Formació » Tècnic professional de Shiatsu

Durada

2 cursos independents i complementaris d’un any

Format

Pràctiques presencials i teòrica online

Inici

Octubre o qualsevol moment de l’any

Ubicació

Vilafranca del Penedès

Places

12

formació

CICLE SHIATSU NETSU

Shiatsu Netsu és una teràpia integrada, basada en tècniques mil·lenàries, amb un disseny pedagògic modern i versàtil, que et permet adquirir major quantitat de coneixements teòrics i especialment pràctics, en un espai de temps més reduït. Els continguts estan altament optimitzats, seleccionant els precisos i necessaris, evitant les repeticions. Tot això unit t’aportarà un ampli ventall d’eines i tècniques, que contribuirà a donar-te beneficis professionals i / o personals.

Shiatsu, és una tècnica de massatge amb pressions que utilitza els canals i punts energètics típics de l’acupuntura, el Netsu, utilitza també aquests canals i punts transmetent calor, mitjançant uns cremadors d’encens. Totes dues tècniques juntes esdevenen una teràpia molt completa que incideix favorablement en la salut en general i més concretament en els sistemes: nerviós, endocrí, digestiu, immunològic, circulatori, aparell locomotor. Augmentant la vitalitat i afavorint el rejoveniment.

La formació està dirigida a totes les persones que busquin instruir a nivell professional i / o com a creixement personal. No és necessària cap experiència

El cicle complet, està compost per dos cursos independents i complementaris entre si, que són per ells mateixos diferents formes d’entendre i utilitzar el Shiatsu i el Netsu. És a dir, que cada curs comença i acaba, amb l’adquisició dels coneixements necessaris per a realitzar una línia específica de Shiatsu Netsu, per tant, la formació es pot concloure amb un o els dos cursos en funció de les teves necessitats i / o preferències.

QUÈ VOL DIR APRENDRE SHIATSU NETSU
 • És una de les eines més completes de teràpies integrades.
 • És una metodologia d’aprenentatge comprovada amb més de 15 anys experiència.
 • És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
 • És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
 • És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
 • És un accés al cicle formatiu d’acupuntura.
TELÈFONS D’INFORMACIÓ
ESCRIU-NOS

  Aprén Shiatsu Netsu a Narayana

  PER QUÈ ESTUDIAR AMB NOSALTRES

  És un dels cicles formatius de teràpies amb més recursos i eines integrades.
  És una metodologia comprovada amb més de 15 anys experiència.
  És un aprenentatge fàcil, precís i funcional, basat en la pràctica, amb un coneixement profund dels aspectes de la medicina tradicional oriental.
  És un sistema de valorar i tractar la salut de forma holística.
  És un de les formes més ràpides d’adquirir tots aquests coneixements.
  És un mètode que estimula el creixement personal dels professionals que el practiquen.
  què estudiaràs a cada curs

  TEMARI

  CURS SHIATSU NETSU OSTEOPÀTIC

  Basat en el sistema Namikoshi. Un problema es mostra amb uns símptomes determinats i tractant aquests alleugem o solucionem el problema que els causa.
  L’estudiant estableix de manera sòlida les bases de la tècnica i realitza les pràctiques necessàries que permeten l’aplicació de Shiatsu Netsu osteopàtic. Arribant a assolir una destresa de mans òptima.

  La durada del curs és d’un any acadèmic. Es realitzarà un cap de setmana al mes (dissabtes de 15.30 a 21.30, diumenges de 9.00 a 15.00h.).

  Part teòrica: Anatomia de l’aparell locomotor. Visió oriental de l’home. Introducció a la Medicina Tradicional Oriental. Ritme i durada de les sessions. Indicacions i contraindicacions. Shiatsu Netsu com a mitjà preventiu. Iniciació a l’anamnesi …

  Part pràctica: Punts Aze. Estudi del dolor. Localització de punts miofacials. Aplicació de Shiatsu-Netsu per: col·lectius amb necessitats especials embarassades, nens i nadons … La calor, estímuls mecànics fricció i pressió. Acte-Shiatsu i auto-Netsu. Higiene postural. Mindfulness. Susokuan (aquietar la ment) …

  Suport virtual per a consultes d’investigació, dubtes i proves.

  Pràctiques tutelades o pràctiques convalidades.

  Avaluació continuada amb proves mensuals i una prova final.

  Un cop complerts tots els requisits, s’expedeix un diploma tècnic bàsic de Shiatsu Netsu.

  CURS SHIATSU NETSU EMOCIONAL

  Basat en el sistema Masunaga, aquest curs posa èmfasi en afavorir la capacitat del terapeuta en connectar cor amb cor i la dinàmica de moviment corporal, com a manera d’afavorir el flux energètic del cos.

  Aquest curs culmina el cicle de Shiatsu Netsu i la correcta consecució dels objectius establerts en ell. Per realitzar aquest curs cal haver realitzat prèviament el primer curs de Shiatsu Netsu osteopàtic. I permet a l’estudiant un cop acabat accedir al cicle d’acupuntura.

  La durada de cada curs és d’un any acadèmic. Es realitzarà un cap de setmana al mes (dissabtes de 15.30 a 21.30, diumenges de 9.00 a 15.00h.).

  Part teòrica: Anatomia i fisiologia dels diferents sistemes. Ètica de la intervenció professional. Educació per a la salut. Meridians clàssics. Les set passions o emocions. Emoció i postura. Indicacions i contraindicacions. L’alegria i el seu vincle amb la salut …

  Part pràctica: Tonificació i dispersió dels meridians mitjançant el seu trajecte i / o els seus punts. Ketsaku (fricció lleugera). Shiatsu-Netsu en moviment (seqüències bàsiques i avançades). Acte-Shiatsu i acte Netsu. La respiració. Exercicis per al terapeuta i higiene postural estiraments dels meridians…

  Suport virtual per a consultes d’investigació, dubtes i proves.

  Pràctiques tutelades o pràctiques convalidades.

  Avaluació continuada amb proves mensuals i una prova final.

  En finalitzar satisfactòriament el curs i havent realitzat prèviament el curs de Shiatsu Netsu osteopàtic, es farà entrega d’un diploma de Tècnic professional de Shiatsu Netsu.

  el nostre equip

  PROFESSORAT

  ×