El Netsu consisteix en un agradable massatge sobre el cos en general, sobre els meridians i punts actius de la medicina tradicional oriental o àrees reflexològiques, mitjançant uns escalfadors d’encens.

El Netsu és l’evolució tècnica i professional de la mà de Marc Juncosa, basat en el massatge familiar Ito Thermie originari del Japó, i constitueix una de les formes més completes de massatge, en el qual s’efectuen dos estímuls, l’estímul mecànic típic de tots els massatges, i també estímul mitjançant calor profund. Tots dos estímuls combinats permeten actuar sobre molts desequilibris, entre els quals compten contractures, tendinitis, dolors articulars, cefalees i migranyes. Però també té un potent efecte sobre els estats d’ànim, com l’ansietat i depressió. A més, com pot actuar de forma semblant a l’acupuntura i la reflexologia, permet incidir en els òrgans interns i les seves funcions. I finalment també es pot ser només com un excel·lent massatge relaxant.

El Netsu es pot rebre sol, o acompanyat de Shiatsu, Marc Juncosa crec el mètode Shiatsu Netsu, que fusiona ambdues tècniques en un dels massatges més agradables i equilibradors que pots provar.

×