Apúntate

RESERVA TU TERAPIA

Cargando ...
qué dicen de nosotros

TESTIMONIOS

Super profesionales 👍👍
ester bermejo
ester bermejo
20/06/2022
Bons professionals, tracte molt agradable i bons resultats en els tractaments. Totalment recomanable.
Maite Tutusaus
Maite Tutusaus
23/11/2021
Narayana és un centre molt acollidor amb grans professionals. 100 % recomanable.
Noelia Ruiz
Noelia Ruiz
07/09/2021
En este centro no solo encuentras buenos tratamientos, encuentras humanidad y devoción por las personas. Son un equipo increible, experto y bien formado, y se cuida hasta el mínimo detalle para que el tratamiento sea una experiencia agradable y relajante. Lo recomiendo al 100%
Adrià B
Adrià B
07/09/2021
Les classes de Hata Ioga m'han ajudat a prendre més conciencia del meu cos, he millorat molt la meva postura, ara em sento amb equilibri amb el meu cos i ment. Són molt recomanables Es espai es molt acollidor i molt agradable.
Fina Soler Pareta
Fina Soler Pareta
06/09/2021
Narayana és un centre molt acollidor, amb una sala molt àmplia i ben equipada i amb uns professionals que t'acompanyen en tot moment. Jo estava fent Kundalini ioga, i durant el confinament, a banda d'oferir-me les mateixes classes on-line en directe, també em van oferir la resta de classes que feien. Això em va donar una visió més àmplia de tot el que es fa en el centre, que és força ric i divers. Un lloc per quedar-s'hi!!!
OLGA PASCUAL VALLES
OLGA PASCUAL VALLES
06/09/2021
Una magnífica formació de shiatsu i acupuntura. El contingut del curs, les hores de pràctiques al costat dels mestres i el caliu del Narayana fan que gaudeixis formant-te i estimis el que estàs fent.
Silvia Montserrat
Silvia Montserrat
19/07/2021
×