TERÀPIES

Flors de Bach

Els diferents elixirs florals tenen la virtut d’actuar afavorint l’equilibri emocional, aclarint pors o minimitzant la ira.

Acupuntura

Equilibra l’organisme, ajuda en problemes d’ansietat, nerviosisme, depressió, afavoreix l’embaràs, combat el dolor i problemes articulars.

Acupuntura per aprimar-se

Tractaments anti cel•lulítics, d’aprimament, antiarrugues, per la flacciditat, acné, cicatrius i de la pell en general.

Auriculoteràpia

S’apliquen llavors, boles i micro agulles a les orelles, per millorar dolors, estats d’ànim pertorbats i restablir la salut en general.

Craneopuntura

Gràcies a aquesta tècnica podem millorar funcions motores, sensitives, problemes visuals, auditius i de l’equilibri.

Dietètica

Un saludable estil de vida s’aconsegueix amb una correcta alimentació, el correcte assessorament dietètic, redueix pes, millora la salut i ens fa sentir bé.

Fisioteràpia

És la recuperació funcional mitjançant tractaments a través de mitjans físics, exercicis terapèutics, massoteràpia, etc.

Kinesiotaping

Consisteix en l’aplicació d’unes tires adhesives, aplicades de forma específica en certes articulacions per afavorir la recuperació d’una lesió.

Kobido

És un massatge facial d’origen japonès, extremadament agradable, que actua com un lífting, millorant l’aspecte de la pell i alentint l’envelliment.

Massatge amb pindes

És un massatge molt agradable que prové de la medicina aiurvèdica. Consisteix a fer relliscar sobre el cos uns saquets d’un sol ús de cotó amb plantes aromàtiques i olis essencials.

Massatge ayurvèdic

Aquest massatge s’aplica amb olis essencials calents i actua de forma holística, tractant tant a nivell físic com psíquic.

Massatge Lomi-Lomi

Transmès pels antics sanadors hawaians, és un dels massatges més agradables i integrals. Consisteix a donar un massatge sobre tots i cadascun dels músculs del cos, equilibrant cos i ment.

Massatge relaxant

És una tècnica manual en què s’utilitzen algunes de les manipulacions clàssiques del massatge, sobre els teixits tous, per tal de facilitar un estat de relaxació corporal.

Massatge terapèutic

Una forma agradable de mantenir en bon estat la musculatura i l’aparell locomotor en general.

Metamòrfica

És un suau i agradable massatge que allibera de certs bloquejos emocionals, alguns dels quals han estat adquirits de manera inconscient.

Netsu

Es realitza mitjançant la fricció sobre el cos amb uns escalfadors d’encens, que afavoreixen l’equilibri holístic de l’individu.

Osteopatia

Consisteix en una sèrie de manipulacions suaus, que restableixen o milloren la mobilitat i la qualitat articular.

Quiropràxia

Es tracta d’una teràpia manual que, mitjançant reajustaments, especialment de la columna vertebral, harmonitza el cos en general.

Reflexologia

Es tracta d’un massatge realitzat a la planta dels peus que activa l’organisme, relaxa i combat diferents símptomes de malestar.

Reiki

Aquesta tècnica ha estat reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut i consisteix en equilibrar l’energia i els diferents centres psíquics.

Sanació xamànica

Modificar hàbits mentals i de comportaments, alliberar bloquejos i memòries limitants, amb pràctiques ancestrals, respiració, visualització …

Shiatsu

Equilibra el sistema nerviós, afavoreix la circulació, que estimula la producció d’endorfines i actua favorablement en l’aparell locomotor.

Teràpia amb so

Mitjançant campanes tibetanes o diapasons s’emeten certs sons que equilibren el camp energètic i afavoreixen la relaxació.

Teràpia crani-sacral

En aquesta tècnica s’utilitza el crani en relació directa amb el Sacre, per harmonitzar, principalment, la columna vertebral.

Ventoses

Ajuda a eliminar diferents factors patògens, calma el dolor, combat el lumbago, la ciàtica i elimina contractures.

×